Wie zijn wij?

Ik ben Mieke  Declercq uit Roeselare (39), mama van Fleur (10) en vrouw van Ronald. Onze reisgenen hebben wij met veel liefde aan onze dochter doorgegeven. Op dit webstekje vind je dan ook al onze tips om de wereld, dichtbij en verder weg, te verkennen.

De liefde voor reizen is me met de paplepel ingegeven. Alhoewel mijn ouders steeds dichtbij huis bleven en een grote voorkeur hadden voor de Ardennen en het Zwarte Woud, wist ik toen al dat ik graag een stukje van de wereld wilde zien. Na het afstuderen met een toerisme-diploma (hoe kon het ook anders?) reisde ik o.a. naar Peru, Bolivië, Syrië, Jordanië, Sri Lanka, Marokko, ... met niet meer dan een rugzak, een reisgids en een plan van wat ik allemaal van dat land wilde gaan zien.​

En gelukkig bleek de man even bezeten van reizen! Na ons huwelijk reisden we over land van Turkije naar Indonesië, waar de roots van Ronald liggen. En na een succesvolle rugzakreis door Sri Lanka, blijkt ook dochter Fleur een gezonde portie 'reisgoesting' te bezitten :-) 


Maar het hoeft niet altijd even ver en avontuurlijk te zijn. Ook in eigen land en in Europa vinden we altijd wel leuke plekjes om te bezoeken. En van wandelen worden we sowieso blij, dus dat staat heel vaak de planing!

Ik blog niet alleen hier, maar je vindt ook heel vaak artikels van me terug op Riebedebie.be, de plek voor alle tips over Vlaamse en Brusselse attracties.
 

Tervuren1.jpg