Wie zijn wij?

Ik ben Mieke (38), mama van Fleur (9) en echtgenote van Ronald. Onze reisgenen hebben wij met veel liefde aan onze dochter doorgegeven. Op deze plek vind je dan ook al mijn tips om de wereld, dichtbij en verder weg, te verkennen.

De liefde voor reizen is me met de paplepel ingegeven. Alhoewel mijn ouders steeds dichtbij huis bleven en een grote voorkeur hadden voor de Ardennen en het Zwarte Woud, wist ik toen al dat ik graag een stukje van de wereld wilde zien. Na het afstuderen met een toerisme-diploma (hoe kon het ook anders?) reisde ik o.a. naar Peru, Bolivië, Syrië, Jordanië, Sri Lanka, Marokko, ... met niet meer dan een rugzak, een reisgids en een plan van wat ik allemaal van dat land wilde gaan zien.​

En gelukkig bleek de man even bezeten van reizen! Na ons huwelijk reisden we over land van Turkije naar Indonesië, waar de roots van Ronald liggen. En na een succesvolle rugzakreis door Sri Lanka, blijkt ook dochter Fleur een gezonde portie 'reisgoesting' te bezitten :-) En het reizen met een kind door een 'vreemd' land maakt het nog boeiender en leuker. 
Maar het hoeft niet altijd even ver en avontuurlijk te zijn. Ook in eigen land en in Europa vinden we altijd wel leuke plekjes om te bezoeken.

En als ik niet reis; dan .... hou ik van nieuwe reisplannen maken, lezen, werelds koken én eten, en buikdansen.