Pimp je woonkamer met een wereldkaart van kurk


In Action scoorden wij onlangs voor 5,99 euro een wereldkaart in kurk. We hadden in verschillende andere hobbywinkels, waar ze de kaart ook verkopen voor 20 euro of meer, al iedere keer staan twijfelen of we die al dan niet zouden kopen.

Maar nu voor 5,99 euro! Als je graag reist en je hebt nog een stukje muur over in je woonkamer, dan kan je die toch niet laten liggen? En je krijgt nog gratis "een avondje snuisteren in oude reisfoto’s" bij!


Wat heb je nodig: * wereldkaart in kurk * duimspijkers * verschillende kleuren restjes wol * reisfoto’s uit verschillende landen

Verbind telkens een vlagje door een streng wol naar een foto uit dat land.

In de doos zitten al een aantal vlagjes, maar als je nog vlagjes te kort hebt, kun je natuurlijk ook gewoon een land aanduiden met een duimspijker. Ik koos voor wat foto’s uit verschillende continenten, maar je kan evengoed al je lijntjes uit Europa laten vertrekken, en dan ook zo de foto’s rond de wereld kleven.

En nu genieten van je gepimpte woonkamer 😊